Energyclub

Energyclub Arnhem, flexibele werk- en vergaderlocatie

De Energyclub is een club voor zelfstandige professionals en voor kleine en groeiende ondernemingen in de energiesector. Het is een plek waar je rustig kunt werken, vergaderen of waar je met andere Energyclubleden tijdens de lunch of een borrel van gedachten kunt wisselen.

De contracten bij de Energyclub zijn flexibel. Een contract kun je al afsluiten voor 1 werkplek voor 1 maand. Je zit hier dus nergens aan vast. Bovendien betaalt je bij ons een vaste, lage prijs, waarvoor je van alle faciliteiten gebruik kunt maken. Onbeperkt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Geïnteresseerd in de Energyclub? Lees er alles over in de brochure.

Brochure Energyclub Arnhem downloaden? (pdf 4,5MB)


Ook huren in de Energyclub? Dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)26 352 30 00 of email receptie@arramanagement.nl


Onze Energyclub-members

De Energyclub is een verrassende werk- en ontmoetingsplek. De open opzet van het gebouw nodigt uit tot interactie en ontmoeting. Dat gebeurt dan ook veelvuldig tussen de organisaties die inmiddels bij ons gevestigd zijn. Zij ontmoeten elkaar en anderen in het café, bij de leestafel, het dakterras of een van de vergaderruimtes voor vergaderingen, kennisuitwisseling of evenementen.

Deze organisaties maken inmiddels al deel uit van onze Energyclub: